Türkiye'nin en büyük dijital yayın platformlarından Bein Connect Türkiye'deki zengin içerikler arasından; 2021 yapımı en iyi 10 filmi sizler için derledik. İyi seyirler...

10. Aşkın Renkleri (2021)
Colors Of Love (2021)

Puan: 5.6
Tür: Romantik, Dram
Bein Connect

Kütüphaneci Taylor Harris aniden işini kaybedince, memleketinen döner. Burada erkek kardeşinin otelini yenilemek isteyen kodaman Joel Sheehan'dan kurtarma mücadelesine katılır. Ancak işler karışır ve sonunda Joel'e aşık olup çıkar.

Colors Of Love (2021) poster

9. Umut Kuşu (2021)
Penguin Bloom (2021)

Puan: 6.3
Tür: Dram
Bein Connect

Naomi Watts, ailesiyle birlikte tatile çıktıklarında, göğsünden aşağısına kadar felç olan, aktif ve enerjik Avustralyalı anne Samantha Bloom'un gerçek hayatta kalma öyküsünde başrolde yer alıyor. İlerleme mücadelesine, çocuklarının eve getirdiği Penguin adlı yaralı yavru saksağan yardımcı olur.

Penguin Bloom (2021) poster

8. Korsika Grandükü'nün Bilinmeyen Hayatı (2021)
The Grand Duke Of Corsica (2021)

Puan: 6.8
Bein Connect

Huysuz olduğu kadar da parlak bir mimar olan Alfred Rott, Malta'da yaşayan, ölmekte olan eksantrik bir milyarder için bir türbe inşa edeceği yeni bir işe başlar. Bu sırada ölümcül bir sıtma salgını, adayı etkisi altına alır. Salgın büyük bir kaos yaratsa da Alferd, işini bitirmek için çalışmaya devam eder.

The Grand Duke Of Corsica (2021) poster

7. Oslo (2021)

Puan: 6.5
Bein Connect

1993 Oslo Barış Anlaşmalarına yol açan amansız düşmanlar arasında geçen gerçek müzakerelerin hikayesini merkeze alan yapım, aynı adlı Tony ödüllü oyundan uyarlandı.Bartlett Sher'in kamera arkasında yer aldığı filmde, 'His Dark Materials'ın yıldızı Ruth Wilson'a, başarılı aktör Andrew Scott eşlik ediyor.

Oslo (2021) poster

6. Land (2021)

Avukat olan Edee Mathis, yaşadığı trajedinin ardından büyük bir yıkıma uğrar. Ayakta kalmak için çabalayan Edee, vahşi ormanda bulunan bir kulübeye yerleşir. Zorlu geçen kış, onu her an öldürebilecek vahşi hayvanlarla karşı karşıya olan Edee, burada nasıl hayatta kalınacağını öğrenmeye çalışır. Edee’nin yolu bu sırada yerel bir avcı ile kesiştiğinde, kendi şeytanları ile yüzleşmek zorunda kalır.

Land (2021) poster

5. Undergods (2021)

Puan: 6.8
Bein Connect

Karanlık bir Avrupa atmosferinde geçen film, farklı karakterlerin birbirlerinden şanssız fantastik hikayelerine odaklanıyor.Chino Moya'nın kamera arkasında yapımda, Johann Myers, Geza Röhrig ve Michael Gould'u izliyoruz.

Undergods (2021) poster

4. Arkadaş (2021)
Our Friend (2021)

Puan: 7.2
Bein Connect

The Friend, ömrünün son zamanlarını yaşayan arkadaşına destek olmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Nicole’ün yaşamak için sadece altı ayı kalmıştır. Hastalığı nedeniyle karısının öleceğini öğrenen Matthew, büyük bir yıkıma uğrar. Onları bu zorlu dönemlerinde yalnız bırakmak istemeyen Matthew’ın en yakın arkadaşı, destek olabilmek için çiftin evine taşınmaya karar verir. Arkadaşlarının eve taşınmasının etkisi ise, onların hayal ettiklerinden de fazla olur.

Our Friend (2021) poster

3. Lorelei (2021)

Puan: 7.4
Tür: Dram
Bein Connect

Bir motorcu, bir deniz kızı ve mavinin üç tonu hakkında bir işçi sınıfı hikayesi.İlk uzun metrajlı yönetmenliğiyle kamera arkasında Sabrina Doyle'un yer aldığı yapımda, Jena Malone, Pablo Schreiber ve Ryan Findley'i izliyoruz.

Lorelei (2021) poster

2. The War Below (2021)

Puan: 7.7
Tür: Tarih, Savaş, Dram
Bein Connect

1. Dünya Savaşı sırasında bir grup madenci, Messines Savaşı esnasında, yer altında tünel kazıp Alman cephesinin altına bomba yerleştirmek için işe alınır.J.P. Watts'ın ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesinde, Sam Hazeldine, Tom Goodman-Hill ve Kris Hitchen'ı izliyoruz.

The War Below (2021) poster

1. 200 Meters (2021)

Puan: 8.3
Tür: Aile, Dram
Bein Connect

Filistinli inşaat işçisi Mustafa, Batı Şeria Duvarı'nın Filistin tarafında çalışmaktadır. Ailesi duvarın öteki tarafında yaşarken bir gün Mustafa kötü bir haber alır.Gösterildiği festivallerde olumlu yorumlar alan bu etkileyici yapımın başrolünde Ali Suliman yer alırken yönetmenliği ve senaristliği Ameen Nayfeh üstleniyor.

200 Meters (2021) poster