Adam Sandler denilince akla komedi gelse de derinlerinde dram da barındıran filmler, fantastik komediler... Tam da vakit geçirmelik film arayanlara Adam Sandler filmleri ilaç gibi gelecek...

20. The Ridiculous 6 (2015)

Puan: 2.2
Tür: Aksiyon
Netflix

Yerliler tarafından yetiştirilen ve bir kanun kaçağına dönüşen "Beyaz Bıçak" lakaplı Tommy'nin baba tarafından kardeş olduğu beş kişiyle tanıştıktan sonra eski b atıya yaptıkları yolculuğu konu eden filmin başrollerinde Adam Sandler bulunuyor.

The Ridiculous 6 (2015) poster

19. Büyükler 2 (2013)
Grown Ups 2 (2013)

Puan: 2.7
Tür: Aksiyon
Netflix

2010'da ilki çekilmiş olan film yepyeni bir komediyle geri dönüyor. İlki de oldukça beğeni toplayan film, aynı mahallede büyüyen ve yıllar sonra bir araya gelen bir grup arkadaşın öyküsünü konu alıyor. Adam Sandler ve arkadaşlarını tekrar bir araya getiren filmde , Adam Sandler'a Kevin James ve Chris Rock eşlik ederken, yönetmen koltuğunda yine Dennis Dugan var...

Grown Ups 2 (2013) poster

18. Hadi Bidaha (2016)
The Do-Over (2016)

Puan: 2.9
Tür: Aksiyon
Netflix

Gençlik arkadaşı 2 kafadar, yıllar sonra tesadüfen karşılaşırlar ve bir süre sonra sahte bir kaza ile kendilerini ölü göstererek yeni bir hayata atılırlar. Ancak bu yeni başlangıç, yalnızca başlarını daha fazla derde sokmalarına sebep olacaktır.

The Do-Over (2016) poster

17. Hayatım Yalan (2011)
Just Go with It (2011)

Puan: 3.9
Tür: Aksiyon
NetflixApple iTunesGoogle Play Movies

Danny, otuzlu yaşlarında, bekar ve çapkın bir plastik cerrahtır. Fakat genç ve güzel sevgilisi Palmer'ı baştan çıkartmak için boşanma arifesinde olduğu yalanını uydurur. Bu gerçeği gizlemek için de asistanı Katherine'i Hawaii'de geçirecekleri bir haftasonu tatilinde "boşanmak üzere olduğu karısı" rolünü oynaması için ikna eder...

Just Go with It (2011) poster

16. Sandy Wexler (2017)

Puan: 4.0
Tür: Aksiyon
Netflix

Hikaye 1990'lı yıllarda geçmektedir. Sandy Wexler şansız bir yetenek avcısıdır, bir türlü doğru kişiyi bulup işinde ilerleme gösterememiştir. Birgün parkta amaçsızca gezerken, Courtney Clarke isimli kadının sesinden çok etkilenir ve onu yıldız yapmak için ikna eder. İkili gerçekten de başarılı olup şöhret basamaklarını hızla tırmanırlar. Uzun zamandır Clarke'e olan aşkını gizleyen Sandy artık gemileri yakmaya karar verir.

Sandy Wexler (2017) poster

15. The Week Of (2018)

Puan: 4.0
Tür: Aksiyon
Netflix

Çocuklarının yaklaşan düğünü konusunda zıt fikirlere sahip olan iki baba, büyük günden önceki kaotik hafta boyunca sinirlerine hakim olabilmek için büyük çaba gösterir.

The Week Of (2018) poster

14. Babasının Oğlu (2012)
That's My Boy (2012)

Puan: 4.3
Tür: Aksiyon
NetflixApple iTunes

Dony'nin daha gençliğinin baharında bir oğlu olmuştur. Oğlu Todd'u 18. yaş gününe kadar yalnız başına büyütmüştür. Todd ile babası daha sonra uzun yıllar görüşmezler. Ancak, davet etmediği babası düğününün arefesinde aniden ortaya çıkınca Todd'un dünyası alt üst olacaktır. Oğluyla ilişkisini yeniden canlandırmaya çalışan Donny kötü bir baba oluşunun sonuçlarıyla uğraşmak zorunda kalır...

That's My Boy (2012) poster

13. Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar (2014)
Men, Women & Children (2014)

Puan: 4.6
Tür: Aksiyon
Bein ConnectGoogle Play Movies

Bir grup liseli genç ve ebeveynin, interneti, bir çok farklı şekilde ve oldukça yoğun kullanmasının, onların ilişkilerini, iletişimlerini, kişisel imajlarını ve aşk yaşamlarını nasıl da etkilediği ve değiştirdiği üzerine bir çalışma.. Başrollerde sizlere de tanıdık gelebilecek isimler mevcut: Adam Sandler, Jennifer Garner, Emma Thompson, Ansel Elgort * disconnect filmine çok benziyor; geleneksel bir adam sandler filmi beklemeyin sanal alem kişisel ilişkiler aile ilişkileri ergenlerin durumu bir sürü şeye atıf var filmde..

Men, Women & Children (2014) poster

12. Gizemli Cinayet (2019)
Murder Mystery (2019)

Puan: 4.8
Tür: Aksiyon
Netflix

Murder Mystery, evliliklerini canlandırmak için tatile çıkmayı planlayan bir çiftin başına gelenleri konu ediyor. New York’ta yaşayan bir polis ve eşi, evliliklerinin sönen ateşini yeniden canlandırmak için Avrupa’ya tatile gitmeyi planlar. Çift, adamın işi dolayısıyla sürekli ertelemek zorunda kaldıkları tatile sonunda çıkacak olmanın heyecanı içerisindedir. Her şeyi geride bırakıp Avrupa’ya giden çift, bir gün dost canlısı bir milyarderin yatında yaptığı bir partiye davet edilir. Ancak çiftin tatilleri, kendilerine gelen bu teklifi kabul etmeleriyle kabusa döner. Partide, yaşlı milyarderin öldürülmesi her şeyi altüst eder. Üstelik çift, cinayetin baş şüphelileri olarak gösterilmektedir. Polis ve eşi, kendilerini bu işten kurtarmak için vakit kaybetmeden cinayeti kimin işlediğini bulmak zorundadır.

Murder Mystery (2019) poster

11. Kumanda (2006)
Click (2006)

Puan: 4.8
NetflixBein ConnectApple iTunesGoogle Play Movies

Michael Newman, iflah olmaz bir işkoliktir. Karısı ve iki çocuğuyla birlikte güzel bir yaşamı olmasına rağmen bütün hayatını, bir türlü memnun olmak bilmeyen patronunun da etkisiyle işinde geçirmektedir.

Click (2006) poster

10. Zohan'a Bulaşma (2008)
You Don't Mess with the Zohan (2008)

Puan: 4.9
Tür: Aksiyon
NetflixGoogle Play Movies

Filmde bir İsrail komandosu, başka bir deyişle kalifiye bir mossad ajanını canlandıran Zohan (Adam Sandler) aksanı ve enterasan saç tarzıyla karikatürize edilmiş bir kahramana hayat veriyor. Kurşunların havada uçuştuğu bir İsrail askeri, komando eğitimi almış, her türlü silahı kullanacak yetkinlikte, yükseklerden atlayıp sıçrayacak kadar da hünerli.Operasyondan operasyona koşturan kahramanımız günün birinde asıl isteğinin saç kesmek olduğunun farkına varıyor ve kendini ölmüş gibi gösterip, soluğu New York’ta alıyor. Saç stilisti olarak kendine müşteri bulmakta zorlanmıyor ama sorunlar da peşini bırakmıyor.

You Don't Mess with the Zohan (2008) poster

9. Hubie'nin Cadılar Bayramı (2020)
Hubie Halloween (2020)

Puan: 5.2
NetflixAmazon Prime

Hubie Dubois, doğup büyüdüğü ve büyük bir sevgiyle bağlı olduğu Salem'de hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından alay edilen bir adamdır. İyi huylu biri olan Hubie'nin hayatı, kendisini Cadılar Bayramı gecesinde bir cinayet davasının merkezinde bulması ile bambaşka bir hal alır. Yaşanan cinayet yapılacak kutlamak için tehlike oluşturur. Memleketi için her şeyi yapmaya hazır olan Hubie, Cadılar Bayramı kutlamalarını kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Hubie Halloween (2020) poster

8. 50 İlk Öpücük (2004)
50 First Dates (2004)

Puan: 5.4
Tür: Aksiyon
NetflixApple iTunesGoogle Play Movies

Dr. Henry Roth, Hawaii'nin ünlü playboylarından birisidir. Fakat Lucy ile tanışınca farklı duygular hissetmeye başlar. Kalbini çalan bu kadının dünyada çok az rastlanan bir rahatsızlığı vardır. Her gün bir önceki gün yaşadıklarını unutarak uyanan Lucy, sürekli yenilenen bir hafıza kaybı yaşamaktadır. Henry her yeni günde yeniden kendisini tanıtmak ve yeniden kendisinden etkilenmesini sağlamak zorundadır. Bu durum Henry'nin işini zorlaştırmanın yanında, aslında daha da fazla bağlanmasına sebep olacaktır.Adam Sandler ve Drew Barrymore'un uyumlu bir ikili oldukları 50 İlk Öpücük, hoş bir romantik-komedi olarak hafızalarda yer ediyor.

50 First Dates (2004) poster

7. Otel Transilvanya (2012)
Hotel Transylvania (2012)

Puan: 5.4
NetflixAmazon PrimeApple iTunes

Kont Drakula'nın sahibi olduğu, canavarlar ve ailelerinin insanların dünyasından uzak bir şekilde rahatça yaşadıkları Hotel Transilvanya'ya hoş geldiniz. Ancak Kont Drakula hakkında bilmeniz gereken bir şey daha var, zira Kont Drakula "Karanlıklar Prensi" olmanın yanında, Mavis isimli genç bir kızın aşırı korumacı babasıdır da. Maceraperest bir kişiliğe sahip olan Mavis heyecan peşinde koşmak isterken, babası Kont Drakula da kızını vazgeçirebilmek için özenle hazırlanmış, her detayı düşünülmüş, kötülüklerle dolu uydurma hikâyeler anlatmaktadır. Hem kızını koruyabilmek hem de içlerinde Frankeştayn ve gelini, Mumya Adam, Görünmez Adam'ın da bulunduğu bir grup canavarın güven ve huzur içinde yaşayabilmeleri için Hotel Transilvanya'yı açan Kont Drakula'nın yaşamı; normal bir adamın otele gelmesi ve kızı Mavis'e ilgi göstermesiyle alt üst olur...

Hotel Transylvania (2012) poster

6. Spanglish (2004)

Puan: 5.5
Tür: Aksiyon
NetflixApple iTunesGoogle Play Movies

Flor Meksika'dan Los Angeles'a daha iyi şartlar için göç etmiştir bir kız çocuk annesidir. Burada John ve Deborah Clansky çifti tarafından evlerine bakıcı olarak işe alındıktan sonra Flor kendisini hem koca bir yabancı dil engelinin, hem kalbinde yeşermeye başlayan bir aşkın, hem gelişme çağındaki kızı Christina'nın sorunlarının hem de Claskylerin ilginç yaşam biçimlerinin ortasında bulur.

Spanglish (2004) poster

5. Otel Transilvanya 2 (2015)
Hotel Transylvania 2 (2015)

Puan: 5.5
NetflixAmazon PrimeApple iTunes

Eskiden yalnızca canavar misafirleri kabul eden Otel Transilvanya yeni gelişmelerin ardından kapılarını insan ziyaretçilere de açmaya başlamıştır. Ancak Drakula'nın başka bir büyük sorunu vardır. Yarı vampir yarı insan olan sevgili torunu Dennis vampir özellikleri göstermiyordur. Mavis ile eşi Johnny insan soyundan gelen akrabalarını ziyarete gittiklerinde Drak da canavar arkadaşlarıyla işbirliği yaparak torunu Dennis'i eğitim kampına almaya karar verir. Bu eğitim esnasında Drakula'nın çok yaşlı ve eski kafalı babası Vlad ailesini ziyaret etmek için otele gelir. Vlad'in küçük torununun saf kan vampir olmadığı ve otele insanların da kabul edildiği gerçekleriyle yüzleşmesi işleri içinden çıkılmaz bir noktaya sürükler. İlki 2012 yılında vizyona giren keyifli animasyon serisi, sadece ülkemizde değil dünya çapında çok iyi gişe rakamları elde etmiş ve büyük-küçük tüm seyirci kitlesini eğlendirmeyi başarmıştı.

Hotel Transylvania 2 (2015) poster

4. Matrak Adamlar (2009)
Funny People (2009)

Puan: 6.4
Tür: Aksiyon
Amazon PrimeApple iTunesGoogle Play Movies

Ünlü bir stand-up ustası olan George Simmons, kan dolaşımındaki bir sorun nedeniyle ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrenir. George'un bir yıldan az ömrü kalmıştır. Ira ise ümit vaadeden ve George'u örnek alan bir stand-up komedyenidir. Ira ve George günün birinde aynı klüpte sahne alırlar. Ira'nın yeteneğini fark eden George, onu asistanı olması için ikna eder. Ira’nın hayatına girmesi ile George bir çalışandan çok, bir arkadaş edinmiştir.

Funny People (2009) poster

3. Meyerowitz Hikâyeleri (Yeni ve Seçilmiş) (2017)
The Meyerowitz Stories (New and Selected) (2017)

Puan: 8.0
Tür: Aksiyon
Netflix

Harold Meyerowitz (Dustin Hoffman), emekli üniversite hocası bir heykeltraştır. Birçok kez evlenip boşanmıştır ve hayata karşı pasif agresif bir duruşu vardır. Kızı Jean (Elizabeth Marvel), oğulları Danny (Adam Sandler) ve Matthew (Ben Stiller) ile mesafeli bir ilişkisi vardır. Danny, müzisyendir ve üniversiteye yeni başlayan bir kızı vardır. Matthew ise ailenin gözbebeği olarak işadamı olmuştur ve Harold’ın deyişiyle ailenin “para kazanmayı başaran” tek üyesidir. Jean ailenin tek kız çocuğu olarak bir şirkette çalışır ve zevkine videolar kurgular. Film, Meyerowitz çocuklarının her birinin babaları Harold’ın gözünün içine bakmasını ve ondan manevi olarak bir şeyler talep ederek yaşamalarının nasıl sonuçlar doğurduğunu esprili bir dille yansıtıyor.

The Meyerowitz Stories (New and Selected) (2017) poster

2. Adam Sandler: 100% Fresh (2018)

Puan: 7.5
Tür: Aksiyon
Netflix

Heroes'dan Ice Cream Ladies'e. Adam Sandler'ın stand-up komedisi yeni şarkılar ve esprilerle sizleri beklenmedik ve ezber bozan bir şekilde şaşırtacak.

Adam Sandler: 100% Fresh (2018) poster

1. Uncut Gems (2019)

Puan: 8.6
NetflixMubi

Howard Ratner, New York'ta mücevher satıcısı bir adamdır. Ancak Ratner'ın gözü hep daha yükseklerdedir ve yüksek miktarlarda borcu vardır. Ratner diğer yandan ünlüler için yüksek riskli bahis işi de yapıyordur. Bu sırada başına talih kuşu konar. Ancak bu talih kuşunun sahibi olabilmesi için çok iyi bir oyunculuk performansı sergilemesi gerekmektedir. Bu sırada işi ve diğerleriyle olan ilişkisini de dengede tutması gerekmektedir...

Uncut Gems (2019) poster